Medlemsvillkor

Allmänt
Dessa medlemsvillkor gäller mellan Korsord Esse AB (nedan korsord.se) med organisationsnummer 556607-0867, och den som tecknat medlemskap hos Korsord.se (nedan Medlemmen).

Medlemskap
Det finns två typer av medlemskap på Korsord.se: Guldmedlemskap och Gratismedlemskap.

Guldmedlemskap innebär att Medlemmen får tillgång till alla korsord och ordspel på Korsord.se. Guldmedlemskapet kostar 39 kr per månad och förlängs varje månad. Medlemmen kan när som helst säga upp sitt Guldmedlemskap. Det finns möjlighet att betala för 12 eller 6 månader åt gången om sådan överenskommelse görs med redaktionen på Korsord.se. Guldmedlemskapet är bindande och abonnemangslängden kan ej ändras i efterhand. Medlemmen är betalningsskyldig för den period som valts så snart Medlemmen gjort sin beställning.

Gratismedlemskap innebär att Medlemmen får tillgång till ett begränsat antal korsord och ordspel varje månad.

Betalsätt
Betalning sker via Visa/Mastercard eller Faktura. Om Medlemmen väljer Faktura som betalsätt tillkommer en fakturaavgift.

Betalningsvillkor
Om Medlemmen väljer Visa/Mastercard som betalsätt betalas Guldmedlemskapet direkt vid beställningstillfället. Därefter sker betalning automatisk via Medlemmens betalkort så länge Medlemmen väljer att vara Guldmedlem.
Om Medlemmen väljer faktura som betalsätt ska betalning ske senast på fakturans förfallodatum. Medlemmen kan som inloggad på Korsord.se se alla detaljer kring sitt medlemskap samt betalningsuppgifter under "Mitt konto > Medlemskap". Om Medlemmen inte betalat sin faktura senast på förfallodagen skickar vi en påminnelse via post. Vi förbehåller oss rätten att debitera en påminnelseavgift à 45 kr.

Forum
Det är inte tillåtet annonsera i forumet. Det är inte tillåtet att länka till kommersiella websajter om du själv har något intresse i firman. Inga personangrepp, håll en god ton i forumet. Inläggen ska följa Svensk lagstiftning och inte på något sätt uppmana till brott (tex hets mot folkgrupp).

Integitetspolicy
Läs mer här

Tävlingsvillkor
En jury bestående av representanter från Korsord.se drar vinnarna i respektive tävling. Ev. vinstskatt betalas av vinnarna. Vinsterna är personliga och kan ej bytas mot kontanter. Vinnarna meddelas på sidan "Vinnare" och per e-post senast 14 dagar efter tävlingsperiodens utgång. Korsord.se förbehåller sig rätten att ändra tävlingen, regler och innehåll utan någon förvarning. Korsord.se är inte ansvariga för tekniska problem som kan uppkomma genom användandet av tävlingen. Om Medlemmen lämnat felaktiga kontaktuppgifter är rätten till vinsten förverkad. Tävlingsperioden för tävlingen visas i samband med tävlingsinstruktionerna. Uppgifter om deltagaren som lämnats till Korsord.se behandlas enligt ovan tidigare beskrivning. (Behandling av personuppgifter).

Avsluta medlemskap på Korsord.se
För att avsluta ditt medlemskap skickar du ett mejl till support@korsord.se. Korsord.se återbetalar ej några inbetalda medlemskapsavgifter om Medlemmen väljer att avsluta sitt medlemskap innan perioden för sitt Guldmedlemskap gått ut.