Korsord, Sudoku och tävlingar på nätet

Gratiskryss

Veckokryss

Marskryss

Arkivkryss

Dagliga sudoku

Dagliga kakuro

Guldmedlem

Ola H

68 år Vadstena Senast inloggad: Igår 23:56

Hej, Jag heter Ola. jag bodde tidigare i Vadstena, Sverige.

Nu har jag emellertid bosatt mig i Shenzhen (strax norr om Hongkong), Kina, där jag bor ihop med min underbara hustru, Xuri, 10 år yngre än jag, eller Hillary som hon också kallar sig. Vi bor på 32:a våningen ca 100 meter upp i luften och omedelbar granne (<100 m) med en av Asiens högsta byggnader, KK100, 451m. .

Jag är egentligen pensionär men för att ha råd med och kunna förgylla tillvaron med resor till inom Kina, till USA, Korea, Malaysia, Thailand, Vietnam, Maldiverna och nu senast Hawaii, bedriver jag en del affärsverksamhet. Skulle vara kul att besöka Tahiti och Bora-Bora, men nästa mål i februari 2015 blir Nya Zeeland.

För att hålla kontakt med "ärans och hjältarnas språk", började jag med korsord. Jag har hållit på sedan 2010, så det har ju hunnit bli rätt många kryss. Det är verkligen kul att se hur hjälpsamma ens "medtävlare" är. jag hoppas även att kunna hjälpa till där det verkar behövas.

Jag har väl inte den bästa statistiken. Detta beror mest av slarvfel och att min dator före inskickande av lösning "automatiskt" ofta byter ut den senast inslagna bokstaven med ett "c", Resultaten har därför blivit en aning sämre än vad de borde vara..( Borde byta dator...).

Detta stör mig dock inte speciellt mycket. Jag löser inte kryssen för att tävla!

Vore kul med lite kontakt med andra kryssare om annat än kryss också!

Meddelande + Lägg till vän

Lösta kryss

3834

Korrekt lösta

3227 (84,2%)

Grattis Ola! Du har vunnit två Minitriss i Pusselkryss - jan.

1 feb

Grattis Ola! Du har vunnit fyra Trisslotter i Pusselkryss - jul.

1 aug, 2017

Mest lösta kryss