Korsord, Sudoku och tävlingar på nätet

Gratiskryss

Veckokryss

Marskryss

Arkivkryss

Dagliga sudoku

Dagliga kakuro

Guldmedlem

Per-Anders Strömberg

Själevad Senast inloggad: Idag 15:25

Folkskollärare i grunden. Vidareutbildad i Matte och NO. Har jobbat större delen av tiden på mellanstadiet, men avslutade karriären med först fem år på högstadiet i Ma, En och No + datakunskap och som dataansvarig, och till sist tre år på gymnasiet på Teknikprogrammet.

Är väldigt vetgirig och är ganska allmänbildad. En yrkesskada? Är också väldigt tävlingsinriktad och ger mig inte förrän jag har löst ett korsord. Har stor hjälp av NE på nätet och Google samt en speciell korsordsvän. Ärvde mitt intresse för korsord av min far.

I övrigt är jag intresserad av allt mellan himmel och jord. Djur och natur, särskilt fåglar. Fysik och teknik. Idrott och all möjlig sport. Har också tävlingsseglat. Foto. Geografi. Svenska språket och dess dialekter och naturligtvis korsord.

Men min stora passion är dock körsång, som jag hållit på med i 37 år nu.
Särskilt kul är att få sjunga solo. Har fått åka och sjunga i 10 olika Europeiska länder och på en 3 veckors turné i USA. Sommaren 2006 blev det Barcelona. Nu i sommar bar det iväg till Wien, Österrike.

I min ungdom spelade jag klarinett (jazz) i ett pojkband och i en kammarorkester. Fick bl.a. spela solo i "Ack Värmeland du sköna" för dåvarande Statsminister Tage Erlander. En handskada satte stopp för vidare spel på min kära klarinett.

Nu när du ändå är här kan du väl skriva några rader!Meddelande + Lägg till vän

Lösta kryss

8349

Korrekt lösta

8125 (97,3%)
Peter M

Hej! Min kör Decibel planerar en körresa den 5-6 maj, mest troligt till Ö-vik. Vet du någon bra konsertlokal med bra akustik?

15 mar 15:02

Per-Anders StrömbergJa, vi brukar sjunga i Pingstkyrkan. Annars finns ju också kyrkan i Själevad, eller stadskyrkan.

20 mar 22:04
Anne-Marie K

Hej! Tur att vi har med dig här på forumet!

23 jan 16:08

Grattis Per-Anders! Du har vunnit två Minitriss i Kändiskryss - dec.

1 jan
Cigbritt S

Hej Per-Anders! Visst var det fel i oktobers Pusselkryss! Jag skrev ju att det var fel på ordet semesterlag "semetserlag" , och du höll med. Jag löste färdigt och skickade in. Sedan ändrades krysset så jag fick fel på min lösning. Jag protesterade och har fått svar att de inte har gjort någon ändring i pusselkrysset , däremot i Sportkrysset. Vad säjer du?

6 nov, 2017
Karin P

Hej! Det går inte att komma in på ditt inlägg i Forum. Kanske kan man inte ha en siffra i början av en rubrik. Hursomhelst, det kan ju inte bli 100% längre eftersom en lösningruta försvann vid korrigeringen. Jag funderade också på det förut. Har du försökt att skicka in?

10 okt, 2017

Per-Anders StrömbergHej Karin! Har inte fått någon avisering om att du skrivit här. Inte så ofta man går in på sin startsida. Det är nog procenttecknet som ställer till det. Har inte försökt skicka in.

11 okt, 2017
Börje Bodin

blir det cutten? eller putter?

6 aug, 2017

Per-Anders StrömbergPUTTER

22 aug, 2017

Grattis Per-Anders! Du har vunnit blomstercheckar värde 100 kr i Historiekryss - jun.

1 jul, 2017
Leif-Åke Å

tjänner du tjejen,

11 jun, 2017
Leif-Åke Å

det finns en i uppsala som är från Själevad- sofia samuelsson gått på nolaskolan är på faceebook

25 maj, 2017
Åsa J

Hälsning från mig i Trondheim! Nu är min moster Monica Sundin och Mamma på vinresa. Så härligt dom har det! Önskar dig fina dagar och en härlig påsk! :-) Kram

1 apr, 2017

Mest lösta kryss