Korsord, Sudoku och tävlingar på nätet

Gratiskryss

Veckokryss

Augustikryss

Arkivkryss

Dagliga sudoku

Dagliga kakuro

Guldmedlem

Susanne Massi

46 år Norrköping Senast inloggad: Idag 08:05

Nu är jag klar undersköterska! Jag jobbar ibland halvtid på en dagverksamhet för yngre dementa, det är roligt men ibland svårt och utmanande, så nu finns inte lika mycket tid till ett av mina intressen, korsord!! Är också en riktig bokmal. Främst lite "otäcka" böcker. Favoriten är nog Dean R. Koontz bok Främlingar. Mitt andra intresse; hästar, tyvärr finns det varken tid eller pengar att ha en egen, MEN drömma går ju!. Är gift, har en 14-årig son. Tycker om nästan all musik; U2, Rolling Stones, Barry White, Genesis, Phil Collins, Andrea Bocelli, Hot Chocolat.....Mycket soul och 70-talsdisco ....

Meddelande + Lägg till vän

Lösta kryss

4498

Korrekt lösta

3780 (84%)

Grattis Susanne! Du har vunnit två Minitriss i Svåra krysset - apr.

8 maj
Sandra Sterner

Susanne, det är inte så att jag tar åt mig. Det får mig bara att fundera på vilka konstiga och elaka människor som finns och en del utav dom finns dessvärre på forumet. Om jag skriver såhär så har 98% av medlemmarna jag träffat på varit super trevliga, men så finns det ju vissa som bara vill skriva elaka saker. Jag skrev till redaktionen om dom inte kunde införa en sådan funktion på denna sida så man kan blockera vissa medlemmar, som jag tycker ska tas bort härifrån då dom enbart förstör och sabbar för andra. Fick svar från redaktionen att dom gör inte det, om inte flera medlemmar tycker att den funktionen med att blockera andra medlemmar också ska göras. Jag tackar från djupet av mitt <3 till er alla andra medlemmar som hjälpt mig med korsordet när jag kört fast.

7 maj 14:57

Susanne MassiDet var visst länge sedan du skrev det här. Men jag försöker ta åt mig av trevliga människor, otrevliga typer får ta sig där bak! ;-)

29 maj 12:48

Grattis Susanne! Du har vunnit blomstercheckar värde 100 kr i Svåra krysset - feb.

1 mar

Susanne MassiGrattis :)

18 apr 20:53
Leif-Åke Å

varför inte hen-mor

21 dec, 2016

Susanne MassiVa?

18 jan 07:35

Leif-Åke Åjag har glömt. är du gift

1 feb 16:53

Susanne MassiJapp och lyckligt! ;-)

5 mar 09:42
Leif-Åke Å

varför inte hen-mor

21 dec, 2016

Grattis Susanne! Du har vunnit två Minitriss i Krypto v.34.

29 aug, 2016

Mest lösta kryss