Korsord, Sudoku och tävlingar på nätet

Gratiskryss

Veckokryss

Augustikryss

Arkivkryss

Dagliga sudoku

Dagliga kakuro

Guldmedlem

Tony Hagelqvist

66 år Hammerdal Senast inloggad: 15 aug 10:52

Halvintellektuell filur boende vid vägens slut utan intresse för religion och ishockey, men med stort intresse för bland annat ugglor, frimärken, filosofi, resor bortom turiststråken, vinstlotter och romaner, filmer, musik samt människor med särprägel.
Personlig ambition: Att någon gång kunna tillverka en pepparkaka formad som Norge, utan att den spricker vid Tröndelag

Meddelande + Lägg till vän

Lösta kryss

517

Korrekt lösta

501 (96,9%)

Grattis Tony! Du har vunnit två Minitriss i K&T Siffror v.17.

1 maj

Tony HagelqvistHar just varit i telefonkontakt med PostNord och de säger att de har skickat brevet i retur! Nyligen bytte vi postnummer från 830 70 till 833 49 och då har de inte den basala servicen att ändra till aktuella adresser utan skickar bara tillbaks breven. Klart det hade varit bra om jag hade meddelat er ändringen, innan det blev en vinst, men vore ändå roligt att få vinstlotterna. Kan ni skicka dem en gång till tro? Hoppfulla vänliga hälsningar / Tony

16 maj 16:50

Tony HagelqvistOk. ringt om det och det verkar ordna sig :-)

17 maj 11:23

Grattis Tony! Du har vunnit två Minitriss i SökOrd v.41.

17 okt, 2016

Tony HagelqvistAlltid roligt att vinna! För att skraplotter ska räcka länge slår jag en tärning varje frukost och blir det en sexa så skrapas en ruta :-)

19 okt, 2016

Tony HagelqvistVar ute och tittade i brevlådan nu, men har inte fått några lotter än. Brevet på avvägar? Vad göra då? Men Post Nord inte lika snabb i leveransen som gamla posten var, så kanske avvakta lite till?

15 nov, 2016

Senaste från bloggen

Mest lösta kryss